No active "ca-sidebar-197687" sidebar

TIP na sobotňajší večer: Užite si Fašiangy v Dome osvety. Predstavia sa vám aj noví držitelia regionálnej značky Gemer-Malohont

26. januára 2023 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA – Ešte nemáte program na najbližšiu sobotu? Tak si do kalendára poznačte Fašiangy v Dome osvety.

Gemersko-malohontské osvetové stredisko v Rimavskej Sobote, kultúrna inštitúcia Banskobystrického samosprávneho kraja, pozýva 28. januára 2023 od 17:00 na podujatie Fašiangy v Dome osvety v Rimavskej Sobote.

Článok pokračuje pod reklamou


V programe sa predstavia fujarista Dušan Ceber, FS Háj a Ženská spevácka skupina FSk Lieščina z Rimavskej Soboty, Ženská spevácka skupina, heligonkári Miriam Lásková, Kristián Pockľan, Viktor Brádňanský z FS Vepor z Klenovca, heligonkári Juraj Krahulec st. z Kokavy nad Rimavicou, Peter Klajban z Hrachova, Adam Valaskai z Babinca, speváci Dominika Husárová a Juraj Haško z Hrnčiarskych Zalužian.


Prečítajte si tiež: Študentka Daniela pracuje s hlinou, z ktorej vytvára unikátne predmety. Svoju budúcnosť vidí v keramike


Podujatie sa realizuje v rámci projektu Čarovná studnička, ktorý z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

"V rámci podujatia budú slávnostne odovzdané certifikáty regionálnej značky Gemer-Malohont, v spolupráci s OOCR Gemer a MAS Malohont," uviedlo GMOS.


K TÉME: Rad držiteľov značky Regionálny produkt Gemer-Malohont sa rozšíril


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross