No active "ca-sidebar-197687" sidebar

VIDEO: Koncertný maratón sa vydaril, najviac ľudí prišlo na Republic

8. júna 2009 | |  | |

Niekoľkohodinový megakoncert na rimavskosobotskom amfiteátri, ktorý v piatok, 5. júna, zavŕšil Dni porozumenia, sa podľa organizátorov vydaril. Ako pre Rimava.sk uviedol Henrich Albert, šéf usporiadateľskej spoločnosti Agrum Music, lístok na koncert si zakúpilo viac ako 2, 5 tis. ľudí.

„Ako prví na pódiu vystúpili domáci, skupiny Attermead a Portikus, za nimi nasledovala známa slovenská kapela Metalinda, ktorá odohrala  najväčšie hity zo svojho repertoára. S vlastnými skladbami aj výbornými coververziami sa vzápätí predstavila nádejná banskobystrická rocková skupina Rock Reunion, “ priblížil priebeh koncertu Albert. Ako dodal, výbornú atmosféru vytvorila aj ďalšia domáca speváčka Petra Kepeňová.

„Po nej prišla na rad skupina Republic, ktorá sa síce zvučila dlhšie ako sme predpokladali, fanúšikovia sa však dočkali najväčších hitov populárnej maďarskej skupiny,“ povedal šéf agentúry. Podľa jeho slov prišlo na vystúpenie Republic-u viac ako 2 200 ľudí, medzi nimi aj početná skupina fanúšikov zo susedného Maďarska.

[flashvideo filename=http://www.rimava.sk/video/republic_horkyze1.flv /]

Koncertný maratón ukončila po polnoci skupina Horkýže Slíže, U.K.N.D. už kvôli časovému sklzu nevystúpili. „Nitrianska hudobná formácia sa však predstavila hneď nasledujúci deň, na pivnom festivale, ktorý sme organizovali v Detve,“ uviedol Albert.

Podľa jeho slov bol koncert v Rimavskej Sobote úspešný, spokojnosť s atmosférou vyjadrili aj samotní účinkujúci. Ako Albert avizoval, najbližšie pripravujú vystúpenie skupiny IMT Smile a Petra Cmoríka pri príležitosti Dní mesta Tisovec 19. a 20. júna.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross