No active "ca-sidebar-197687" sidebar

FOTO: Minister práce Krajniak v Hajnáčke navštívil nové pracovisko úradu práce aj zariadenie pre seniorov

20. januára 2022 | |  | 

HAJNÁČKA - Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak vo štvrtok (20. 1.) navštívil Hajnáčku. Stalo sa tak v rámci programu jeho cesty na juh stredného Slovenska, počas ktorej prišiel aj do Rimavskej Soboty.

Krajniak si v Hajnáčke najskôr prezrel priestory vysunutého pracoviska rimavskosobotského úradu práce, ktoré funguje od konca minulého roku.

Článok pokračuje pod reklamou.


"Presťahovaniu pracoviska z Gemerského Jablonca predchádzala komplikovaná komunikácia s majiteľmi tamojšieho objektu. Tiež sa opakovali problémy spojené so zlým stavom budovy a prostredie, preto nebolo vhodné pre prácu našich zamestnancov," objasnil nám Dušan Šmidt, riaditeľ Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny v Rimavskej Sobote. Ten je v rámci Banskobystrického kraja najväčší a pod jeho pôsobnosť patria tri pracoviská - v Hajnáčke, Hnúšti a Bátke.

Šéf rezortu práce sa presunul do tamojšieho zariadenia pre seniorov Dom pokojného života, kde pozdravil zamestnancov a klientov. Krajniak zavŕšil svoju návštevu Hajnáčky na obecnom úrade u starostu Ivana Poprockého.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross