No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Meno primátora Šimka sa objavilo na billboardoch strany SMER - SD: Dali ho tam bez môjho súhlasu, povedal

24. júna 2022 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA - V posledných dňoch sa v uliciach mesta objavili billboardy, na ktorých svieti meno primátora mesta R. Sobota Jozefa Šimka a poslanca mestského zastupiteľstva Ivana Hazuchu. Zisťovali sme, akú spojitosť majú billboardy so stranou SMER - Sociálna demokracia, ktorej okresným predsedom je práve Hazucha.

"Ja som o tom billboarde nevedel. Vyložili tam moje meno bez môjho súhlasu. Ja som sa o tom dozvedel telefonicky, že tam budem a už to bolo pozde, nedalo sa to stiahnuť," uviedol pre Rimava.sk Šimko.

Článok pokračuje pod reklamou


Ako ďalej doplnil, rozprával sa s niektorými ľuďmi, ktorí to zapríčinili. "Už som to potom nechal tak. Neprejednali to so mnou, a preto som bol aj dosť nahnevaný, lebo to nie je fér. Ľudia to brali aj tak, či nejdem kandidovať za župana, ale to pravda nie je. Odignoroval som to a za chvíľu sa to tak či tak prelepí," dodal primátor.

Aký súvis majú billboardy so stranou SMER - SD, sme sa opýtali aj Hazuchu. "Sú to billboardy strany SMER - SD. Sú na podporu kandidáta na župana Andreja Polónyho. Billboardy majú ten zmysel. Nie sú to naše volebné, ale sú na podporu zmeny v kraji na pozícii župana," vysvetlil situáciu Hazucha.

Článok pokračuje pod reklamou


To, či Šimko spolupracuje so stranou SMER - SD, nevie. "Nie je to otázka na mňa. Andrej Polóny je nezávislý kandidát a oslovil široké spektrum strán. Ale grafika na billboardoch vyšla zo strany SMER - SD. Je tam teda nejaká zhoda, ale nie na okresnej úrovni," uzavrel Hazucha.

ĎALŠIE SPRÁVY Z REGIÓNU


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross