No active "ca-sidebar-197687" sidebar

ATRIUM ART: Festival divadla a hudby začína už dnes večer

1. júla 2011 |  | |

Inštrumentálna kapela, soulové a jazzové balady ako aj divadelné improvizácie otvoria už dnes večer 7. ročník festivalu divadla a hudby Atrium Art. Nádvorie reduty Čierny orol počas troch dní ponúkne Rimavskosoboťanom široké spektrum vystúpení pre všetky vekové kategórie.

Prvým bodom pestrého programu je vystúpenie originálnej a ojedinelej kapely s názvom Kapela Art. Ich tvorba je inšpirovaná klasickými skladateľmi (Bach, Vivaldi, Mozart) a dopĺňaná najznámejšími filmovými melódiami (Terminator, The Last of the Mohicans, Pirates of the Caribbean). Na pódium sa postavia o 19.00 hod.

Od 20.30 hod. budú redutou znieť soulové a jazzové balady v podaní Hanky Gregušovej tria, prvý deň festivalu ukončia Tri Tvorivé Tvory 3T s divadelnou improvizáciou, ktorá garantuje neskutočnú zábavu.

Ako pre Rimava.sk uviedla Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska, atmosféru najbližších dní nemôže pokaziť ani dážď, v prípade nepriaznivého počasia sa vystúpenia presunú do Domu kultúry.

Podrobnejšie informácie o programe a účinkujúcich nájdete aj na webovej stránke podujatia www.atriumart.rimava.sk.

Atrium Art organizuje OZ Oxymoron a Mestské kultúrne stredisko Rimavská Sobota, spoluorganizátormi sú Spojená škola a Základná umelecká škola. Festival finančne podporili: Ministerstvo kultúry SR, Casino club, Mesto Rimavská Sobota, spoločnosť RS NET, Patrol & Guard s.r.o. – súkromná bezpečnostná služba a iní.

.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross