No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Divadelný bál v Tisovci otvoril plesovú sezónu v okrese aj na Slovensku

15. januára 2014 |  | 

divadelny-ples-tisovecKeď v sobotu večer začínal  Ples v Opere, organizátori tradičného divadelného bálu v Tisovci už mali za sebou pretancovanú noc a hodnotili 7. ročník podujatia. S atmosférou boli spokojní a zábava sa podľa ich slov opäť vydarila.

"Výzdoba a dekorácia sa niesla tento rok v znamení tónov tyrkysovej a striebornej farby.
Atmosféra bola príjemná, spoločenská sála krásne pripravená, dámy očarujúce, páni galantní. Kabaretný program „Pánska jazda“ pobavil, výnimočné jedlo chutilo," zhodnotila Júlia Hodoňová z Divadelného súboru Daxner, ktorý ples usporiadal. Podľa jej slov bola bonusom ochutnávka vín, ku ktorým nechýbali syrové dobroty, bryndzovník a ovocné misy.

"Bohatá tombola potešila tých, ktorí mali pri jej kúpe šťastnú ruku  a traja primátori – z Tisovca, Hnúšte a Brezna - zasa mali šťastnú ruku pri žrebovaní troch zlosovateľných  plesových vstupeniek.  Výhercom odovzdali fotoaparát, tablet a LCD televízor," prezradila Hodoňová. Ako spomenula, opäť sa na plese súťažilo aj o titul „Parketový lev“, tento rok si ho vytancovali Saskia a Miroslav Hrončekovci.

"Hostia sa rozchádzali až ráno po piatej, kedy kapela Radical z Košíc dohrala poslednú skladbu tejto nezabudnuteľnej noci," povedala vedúca súboru Daxner a podotkla, že počas siedmych rokov organizovania plesu vedia, aká dôležitá je podpora mesta a štedrosť sponzorov, za čo im ďakujú.

Harmonogram ďalších plesov v regióne nájdete v kalendári podujatí na Rimava.sk alebo v článku FAŠIANGY: Aj tieto plesy sa chystajú v našom regióne. Už ste si vybrali ten „svoj“? 

[nggallery id=1278]

Zdroj: DS Daxner, Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross