No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Predskokanom koncertov Alphaville na Slovensku Petra Kepeňová

2. marca 2009 |  | |

Predkapelou nemeckej hudobnej formácie Alphaville na troch koncertoch na Slovensku bude speváčka z Rimavskej Soboty Petra Kepeňová so svojou skupinou. Pre Rimava.sk to potvrdil Henrich Albert zo spoločnosti Agrum Music, ktorá koncerty zabezpečuje.
„Strašne sa teším a som plná očakávaní,“ vyjadrila sa pre Rimava.sk Petra Kepeňová. Ako uviedla, s hviezdou veľkého formátu už má skúsenosti, keďže účikovala ako predskokanka českej hudobnej legendy Olympic.

Skupina Alphaville, ikona 80-tych rokov, sa v rámci osláv Dní mesta predstaví 30. mája v Hnúšti, okrem toho vystúpi aj v Nitre a Bardejove.

„Na 99 percent sa koncert uskutoční na miestnom amfiteátri s kapacitou vyše tritisíc ľudí,“ informoval Rimava.sk primátor Hnúšte Michal Bagačka. Pôvodný plán uskutočniť koncert na priestranstve bývalého dopravného ihriska padol, samospráva chce ihrisko ešte tento rok rekonštruovať.

Podľa Bagačkových slov ceny vstupeniek na hnúšťanský koncert Alphaville ešte nie sú definitívne. „Môžem však garantovať, že nebudú vyššie ako po iné roky, nemali by prekročiť sumu dvesto korún (6,64 eur, pozn. red.),“ uviedol Bagačka.

„Špeciálnou požiadavkou skupiny Alphaville je ubytovanie v blízkosti lesa alebo v rekreačnej oblasti, keďže spevák skupiny Marian Gold rád beháva v lese,“ prezradil pre Rimava.sk Henrich Albert. Podľa jeho slov už majú vytipované hotely v blízkosti Hnúšte, aby mohli vyjsť skupine v ústrety. Ako ďalej spomenul, spevák sa zároveň vždy zaujíma o historické pamiatky regiónu, do ktorého cestuje, preto plánujú skupine ukázať ranogotický evanjelický kostol z 13.storočia  v Rimavskom Brezove.

Agentúra Agrum Music poskytla pre Rimava.sk záznam z koncertu ich najznámejšieho hitu Forever Young aký nemecká skupina Alphaville v súčasnosti hrá naživo:

[audio:http://www.rimava.sk/wp-content/uploads/2009/03/track_no11.mp3]

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross