Keď sa povie česká kuchyňa, každému zrejme napadne tradičné „vepřo, knedlo, zelo“ - výborné mäsko, knedlíky a dusená kapusta k tomu. Ani táto osvedčená a chutná klasika našich susedov nebude chýbať na jedálnom lístku rimavskosobotskej reštaurácie Čierny orol počas Týždňa českej kuchyne. Pripravuje ho Stredná odborná škola obchodu a služieb (SOŠOS), od pondelka 13. mája do 17. mája.
Ako pre Rimava.sk uviedol riaditeľ SOŠOS Jaroslav Bagačka, garantom akcie je Radoslav Číla, rodák z Poděbrad, ktorý má na strednej škole na starosti odborný výcvik čašníkov. Na denné menu zaradil jedlá, ktoré neodmysliteľne patria k Čechám. Pod názvom Cmunda po Kaplicku sa neskrýva nič iné ako chutný bramborák s údeným mäsom, pochutnať si môžete aj plzenskom guláši, špenáte s vajíčkom a zemiakmi a tiež na sladkých lievancoch so škoricovou omáčkou a šľahačkou.
Zdroj: Rimava.sk, Reklamný článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.