No active "ca-sidebar-197687" sidebar

O pár dni to bude na Hlavnom námestí žiť Klobása Festom

Recepty na výrobu klobás už starostlivo vybrané, kuchynsko-technické vychytávky na ich výrobu pripravené a posledné ingrediencie sa dokupujú, všakže? 🙂 Veríme, že takýto scenár je v každom družstve, ktoré sa prihlásilo na Klobása Fest. Do voňavej akcie na Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote ostáva už len pár dní. Všetko to vypukne v sobotu, 6. októbra od 13:00 hod.

A ako to celé bude vyzerať? Matematicky to vyzerá takto. Do súťaže sa prihlásilo 44 tímov, ktoré dostanú 10 kilogramov mäsa. To si budú musieť pomlieť a vyrobiť klobásovú zmes, naplniť do čriev a ugrilovať. Ich kulinárske výrobky bude hodnotiť odborná 3-členná porota. Hodnotiace body však jednotlivé tímy nezískajú len za svoje klobásové špeciality. Ako avizujú organizátori, odmena je pripravená aj pre kreatívne vyzdobený stánok. Takže stužky, svetlá, reflektory a všetko možné, čo zviditeľní Váš stánok je vítané.

Nebudú súťažiť len prihlásené družstvá. Zaujímavé súťaže sú pripravené aj pre návštevníkov. Svoje sily si budú môcť zmerať v prevaľovaní balíkov sena, v jedení klobás na čas či vo vrhu topánkou. Klobása Fest však bude aj o slovenskom rekorde, a to v počte klobás vyrobených za 6 minút. Tak čo, trúfate si?

Okrem zábavných súťaží sa o dobrú náladu postará aj moderátor podujatia Jožo Pročko, rôzne atrakcie ako ródeo býk, silové kladivo, demolačná zóna, silový box či nafukovacia šmýkačka. A keď si toto všetko vyskúšate, tak na Vás čaká ochutnávka pív od lokálnych domovaričov. Priestor bude aj na prehliadku veteránov a podujatie okorenia aj motorkári. Klobása Fest bude aj o dobrej hudbe a tanci. O hudbu sa postará známa skupina Drišľak a zatancovať si budete môcť aj v doprovode folklórnych súborov Háj, hájik a Hájiček.

Tak si to zrekapitulujme. Klobása Fest, Hlavné námestie, sobota, 6. októbra od 13:00 hod., Vy, Vaši priatelia, rodina i známi, organizátori z o.z. Naša Sobota a zábava až do večera.

Zdroj: Reklamný článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross