No active "ca-sidebar-197687" sidebar

HOTEL ZLATÝ BÝK: V Malohontskej reštaurácii sa začnú husacie a kačacie hody

husacie spevialityDobroty z husacinky a kačacinky nemôžu chýbať na jesennom stole, rimavskosobotský Hotel Zlatý býk aj tento rok chystá pravé husacie a kačacie hody. Už od pondelka, 23. septembra, si môžete pochutnať na tradičnej kombinácii husacieho aj kačacieho mäska s červenou kapustou, lokšami či knedľou alebo staviť na špeciality šéfkuchára.

„Ponuka je skutočne bohatá, každý si z nej určite vyberie. Pozývame všetkých milovníkov kvalitného jedla do našej Malohontskej reštaurácie, na ozajstné hodovanie pri kačacích a husacích špecialitách,“ hovorí riaditeľka Hotela Zlatý býk Marcela Csendesová. Ako dodáva, na hostí čaká aj pozornosť Hotela, pri objednávke štyroch hlavných jedál dostanú grátis fľašu prvotriedneho vína z pivníc najlepších slovenských producentov.

Podávať sa bude husacia aj kačacia paštéta v slaninkovom obale či pečeň v zemiakovej lokši, pečené husacie aj kačacie stehná a prsia s červenou kapustou, jablkovo cviklovým pyré, s parenou a žemľovou knedľou alebo zemiakovou lokšou. Gurmáni rozhodne ocenia špeciality šéfkuchára, medzi nimi husacinu s pomarančovou redukciou. Chuťovým pohárikom ulahodia aj dezerty, gaštanový tunel a šťavnatý koláč so škoricovou posýpkou.

Stôl si môžete rezervovať už teraz, na telefónnom čísle 0911 755 635, [email protected]. Teší sa na Vás profesionálna obsluha s jedinečnými špecialitami už od 5,70 eur.

Zdroj: Rimava.sk, Reklamný článok

Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross