No active "ca-sidebar-197687" sidebar

HOT ART: Na plážovom kúpalisku v piatok odštartuje letná hip-hopová párty

18. júla 2011 |  | |

Francúzska hip-hopová formácia La Conspiration, rimavskosobotský raper Santy a DJ Art Lock z Francúzska sa v piatok (22. júla) na plážovom kúpalisku postarajú o pravú letnú hip-hopovú párty.  Ako pre Rimava.sk povedala Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska, Beach Party začína o 20.00 hod a je ďalším pokračovaním kultúrneho leta Hot Art v Rimavskej Sobote.

„Tí, ktorí poznajú La Conspiration vedia, že všetkých čaká pestrá energická hudobná nádielka,“ avizuje Špitálová. Ako pre Rimava.sk povedal manažér skupiny Adam Pavella, ide o zoskupenie šiestich mladých Francúzov s exotickými koreňmi, veď napríklad speváčka pochádza z Pobrežia Slonoviny. Formácia má za sebou úspešné turné v Číne, v Rimavskej Sobote sa predstavia v rámci svojej cesty po Strednej Európe. Prinášajú súčasnú underground vlnu francúzskej kultúry s prvkami latino, jazzu, klasickej hudby, francúzskych šansónov, elektronických zvukov v prepojení s rapom.

V rámci večera vystúpi aj domáci nádejný raper Santy z vydavateľstva Baz Records, ktorý  predstaví svoj rétoricky diktát v úderných podmazoch zo svojho albumu Kasino a taktiež niečo z aktuálne pripravovaného albumu. Ten bude obsahovať aj skladbu v spolupráci s La Conspiration, ktorá pred publikom v premiére odznie práve na rimavskosobotskom kultúrnom lete Hot Art.
Po koncertných vystúpeniach prídu na rad letné beaty francúzskeho DJ-a Art Lock, ktorý vyplní  večer rytmami RnB, hip hopu a ďalšími tanečnými žánrami.
Vstupné: 3 € v predpredaji / 5 € namieste. Lístky si môžete zakúpiť v Turistickom informačnom centre v Rimavskej Sobote a v Dome kultúry alebo napíšte na e-mail [email protected] svoje meno, budete zaradení na guest list a na bráne zaplatíte len 3 €.

.

.



Zdroj: Rimava.sk, MsKS (PR-článok)


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross