No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Prvá záujemkyňa ohlásila kandidatúru na primátorku mesta Revúca, chce byť aj poslankyňou BBSK

16. júna 2022 | | |  | 

REVÚCA - Prvou ohlásenou kandidátkou na post primátorky mesta Revúca sa stala Ľuba Benešová, ktorá chce byť zároveň aj poslankyňou Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK). Benešová o tom informovala v tlačovej správe.

Benešová vyrastala a študovala priamo v Revúcej, no značnú časť pôsobila a pracovala aj v zahraničí. "Pred 12-timi rokmi som sa vrátila naspäť do regiónu, pretože skutočný domov je len jeden," vyslovila.

Článok pokračuje pod reklamou


"Revúca ako mesto, ale aj ako okres, potrebuje novú hybnú regionálnu silu. Potrebuje energiu, líderstvo a víziu založenú na spolupráci a vzájomnom rešpekte. Hlavne však potrebuje každodennú, systematickú prácu. Tak, aby sme boli schopní realizovať plány a skutočne robiť aj potrebné zmeny. Aby sme o problémoch a riešeniach menej hovorili a viac konali," uviedla v tlačovej správe.

Benešová podľa jej slov chce osloviť všetkých, ktorí majú záujem pomôcť tomuto regiónu a zároveň aj rešpektuje rôznorodosť politických názorov. Pri voľbách bude kandidovať ako nezávislá kandidátka.

Zdroj: TS Ľuby Benešovej

"Revúca potrebuje aktívne, rozhodné a jeho obyvateľom oddané vedenie mesta, ktoré je schopné pracovať koncepčne a zrealizovať dôležité zmeny. Verím, že obdobie štyroch rokov je dostatočne dlhé na to, aby sme v meste stabilizovali situáciu so základnou infraštruktúrou a Revúca mohla znova začať využívať svoj potenciál. Ten spočíva nielen v unikátnom historickom a krajinnom prostredí, ale najmä v šikovných a motivovaných ľuďoch, ktorí v ňom žijú," uzavrela Benešová.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross