No active "ca-sidebar-197687" sidebar

HOT ART: Vynikajúci pianista Jozef Hollý bude opäť koncertovať v Rim. Sobote

10. júla 2013 |  | |

Jozef HollýSkladby zo známych svetových filmov Piráti z Karibiku či Jamesa Bonda upravené do klavírnych verzií, ako aj klasika v podaní vynikajúceho pianistu, odznejú opäť raz v Rimavskej Sobote. Do mesta sa po dvoch rokoch vracia klavírny virtuóz a spevák Jozef Hollý s kapelou a exkluzívnou piano show, ktorá je súčasťou kultúrneho leta HOT ART. Nenechajte si ujsť tento skvelý zážitok, koncert začína v piatok, 19. júla o 21.00 hod., na pódiu nádvoria Čierny orol ( v prípade zlého počasia v divadelnej sále Domu kultúry).

Podľa Reginy Špitálovej z Mestského kultúrneho strediska, piano show Jozefa Hollého zaradili do programu na základe úspechu, ktorý mal pred tunajším publikom pred dvomi rokmi. „Pre všetkých, ktorí na koncerte boli, to bol skvelý zážitok. Ostatní sa pýtali, kedy opäť príde Jozef Hollý koncertovať do Rimavskej Soboty,“ povedala Špitálová, podľa ktorej sa koncert odohrá v každom prípade. „Máme veľa rezervácií lístkov od ľudí mimo Rimavskej Soboty, za zážitkom neváhajú pricestovať,“ avizuje Špitálová. Ako dodala, koncert Jozefa Hollého uspokojí aj najnáročnejšieho milovníka či už klasickej, alebo modernej hudby. So svojou klavírnou šou precestoval takmer celý svet.

Pianoshow-plagát-web600Piano show v podaní Ružomberčana Jozefa Hollého, to nie je len hudba, klavír, interpret, ale súhra faktorov – talent, prirodzený šarm a komunikácia klaviristu s publikom. Zážitok znásobuje videoprojekcia, prostredníctvom ktorej môžu diváci sledovať detaily umelcových rúk i svetelná šou. Jeho koncerty sú jedinečné v Strednej a Východnej Európe.

„Pre rockerov sme pripravili podobne ako minulý rok trojkoncert vynikajúcich revivalových kapiel svetových rockových špičiek. V piatok, 26. júla od 18.00 do 24.00 hod., na amfiteáter prinesie veľkú šou 1st Slovak Pink Floyd Revival, ostravská kapela AC/CZ (AC/DC revival) a Nirvana Revival Band“ avizovala Špitálová.

Vstupenky v predpredaji si môžete zakúpiť v MsKS a TIC. Koncert je súčasťou kultúrneho leta HOT ART - umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota, ktoré finančne podporilo MK SR a spoločnosť Automax.

 

plagat hot art

Zdroj: Rimava.sk, Sponzorovaný článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.

 

Súvisiace články
Tradičné detské lákadlá Westernový deň a skvelé divadlo Piki bodovali
Revival Rock Fest – Pink Floyd, Nirvana, AC/DC
FOTO/VIDEO – HOT ART: Na nádvorí Čierneho orla odzneli legendárne hity skupiny Queen
HOT ART: Na prehliadke predviedli desiatky modelov aj kadernícku a vizážistickú šou


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross