No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Kandidovať budú všetci súčasní primátori Rimavskosobotského okresu

1. októbra 2010 |  | 

O post primátora sa v najbližších voľbách budú uchádzať aj súčasní primátori miest Rimavskosobotského okresu. Informáciu pre Rimava.sk potvrdil primátor mesta Hnúšťe, Tisovca a Rimavskej Soboty. Na tretie funkčné obdobie ide kandidovať rimavskosobotský primátor Štefan Cifruš (nominant strany Most-Híd), ako aj hnúšťanský primátor Michal Bagačka. Primátor Tisovca Peter Mináč (SMER-SD) ide kandidovať na šieste funkčné obdobie. Bagačka politickú stranu pre Rimava.sk včera ešte nekonretizoval, uviedol však, že rokovania stále prebiehajú a možno pôjde o viacero strán.

Bagačka aj Mináč sa zhodne vyjadrili, že do volieb idú hlavne kvôli prebiehajúcim a nedokončeným projektom z eurofondov.

Na odovzdanie kandidátnych listín je čas do nedele, 3. októbra, polnoci. Prednostky mestských úradov v Hnúšti, aj v Tisovci pre Rimava.sk potvrdili, že do piatka rána zatial prijali po jednej kandidátnej listine na primátora. Ich mená však konkretizovať pred ukončením registrácie nechceli. Podľa slov vedúcej oddelenia organizačného a vnútornej správy Mestského úradu v Rimavskej Sobote Marty Feketeovej evidujú stále iba jedného kandidáta na primátora, podnikateľa Alexandra Štefana. Komunálne voľby sa budú konať v sobotu, 27. novembra.

Zdroj: Rimava.sk

Súvisiace články
Primátor Cifruš bude opäť kandidovať. Kandidátnu listinu zatiaľ podal len podnikateľ Štefan
Medzi kandidátmi na primátora Šimko, Martiš či podnikateľ Štefan


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross