No active "ca-sidebar-197687" sidebar

FOTO/VIDEO: Pozrite si, ako sa Soboťania zabávali na Dňoch mesta

7. mája 2022 | | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA - Dni mesta Rimavská Sobota už máme za sebou. Uplynulé dva dni bolo na Hlavnom námestí rušno - postaral sa o to kultúrny program.

Článok pokračuje pod reklamou


Dni mesta slávnostne otvoril vo štvrtok 5. mája o 10:00 na Hlavnom námestí primátor Jozef Šimko. Potom prišiel na rad kultúrny program. Na pódiu sa postupne vystriedali miestne materské školy, niektorí žiaci základných škôl a CVČ Relax. V tento deň sa konalo aj slávnostné zasadnutie mestského zastupiteľstva, na ktorom Jozef Šimko odovzdával Ceny primátora, udelený bola aj čestný titul Matka roka.

Poobede prišli na rad Sendreiovci & Kokavakere Lavutara, neskôr Gizka Oňová, ktorú vystriedala EDDA majdnem. Večerný program odštartovala Dominika Mirgová a zavŕšila ho kapela Heľenine oči.

Piatkový kultúrny program sa začal vystúpením pre deti, ktoré zabávalo Spievankovo. Doobeda sa konala aj pietna spomienka - kladenie vencov pri pamätníku Červenej armády na Námestí M. Tompu.

Program na námestí ďalej pokračoval vystúpením hudobnej skupiny Elektrum. Ďalej sa predstavilo Súkromné hudobné a dramatické konzervatórium a aj niekoľko domácich súborov. Večer zavŕšili MC Erik & Ivana.

Záznam z koncertu MC Erika & Ivany nájdete na tomto odkaze.

Pozrite si, ako to na Dňoch mesta vyzeralo:

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross