No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Hot Art: Mimoriadne úspešný začiatok, divadelný večer s Elou a Hopom dopadol na výbornú

30. júla 2009 | |  | 

Ela a HopHot Art 2009, projekt rimavskosobotského kultúrneho leta nabitého prvotriednymi podujatiami, má za sebou úspešný začiatok. Detské divadelné predstavenie Elá Hop! v podaní pezinského divadla Piki dnes podvečer prilákalo na nádvorie Reduty Čierny orol viac ako 250 divákov.

Vďaka hereckým výkonom manželskej dvojice v zložení Katarína Aulitisová a Ľubomír Piktor sa výnimočný priestor historickej budovy zaplnil detským smiechom a množstvom zábavy. Ela a Hop „zaviedli“ deti do múzea voskových figurín, filmového štúdia, išlo sa dokonca aj na operný koncert.

„Hralo sa nám dnes veľmi dobre, prišlo strašne veľa detí a je tu naozaj krásne prostredie,“ pre Rimava.sk opísali svoje bezprostredné dojmy po predstavení obaja herci. So svojimi detskými fanúšikmi ochotne absolvovali fotografovanie i autogramiádu.

[flashvideo filename=http://www.rimava.sk/video/elahop.flv /]

Spokojnosť s atmosférou prvého večera kultúrneho leta neskrývali ani organizátori - mažérka podujatia Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska a riaditeľ Spojenej školy Jaroslav Bagačka.

Ako pripomenuli, už o týždeň sa v tých istých priestoroch, na nádvorí Reduty Čierny orol, môžeme tešiť na punk-rockový štvrtok. Koncert čoraz populárnejšej prešovskej formácie Heľenine oči je naplánovaný na 20.00 hod. Už len názvy skladieb ako Močila Konope, Trím ho, Trabant raider či Heľenštajn sú predzvesťou skvelej „východniarskej“ zábavy v štýle recesie.

Hot Art 2009 organizuje Mestské kultúrne stredisko v Rimavskej Sobote v spolupráci so Spojenou školou. Projekt podporilo Ministerstvo kultúry SR.
Lístky na koncerty za výborné ceny si môžete zakúpiť v MsKS a Turistickom informačnom centre od pondelka 3. augusta a pred každým koncertom priamo na mieste.

Súvisiace články:
Hot Art 2009 - Jana Kirschner, Heľenine oči, Oskar Rózsa, či Afro Campana
Hot Art: Mimoriadne úspešný začiatok, divadelný večer s Elou a Hopom dopadol na výbornú
Hot Art 2009: Heľenine oči nesklamali, v Redute odohrali výborný koncert
VIDEO - Hot Art 2009: V Redute Čierny orol odznela exotika v podaní Afro Campana & Friends
Hot Art 2009: Na amfiteátri hudobný maratón rimavskosobotských kapiel
VIDEO - Hot Art 2009: V stredu okúzľujúca Caroline Hitland, vo štvrtok hip-hopová megapárty
VIDEO - Hot Art 2009: Rimavskosobotské kultúrne leto uzavrel koncert Oskara Rózsu

.
Zdroj: Rimava.sk (PR článok)


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross