No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Predvianočné podujatia v R. Sobote: Blížia sa vianočné trhy, zastávka Coca-Cola kamióna aj varenie kapustnice

12. decembra 2022 | | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA – Na Hlavné námestie v R. Sobote sa vrátia obľúbené vianočné trhy. Sú ideálnym miestom na stretnutia a návštevy, chutné jedlo i pitie či menší nákup.

V centre mesta nás budú čakať stánky už tento týždeň, a to vo štvrtok a piatok (15. – 16. december). Trhy budú dostupné v týchto dňoch od 7.00 hod.

Článok pokračuje pod reklamou


K TÉME:
Advent v Hnúšti: Spoločné zdobenie stromčeka, návšteva Mikuláša, trhy a vianočné koncerty prinesú do mesta sviatočnú náladu
Vianočné trhy sa vracajú na námestia: Čakajú nás aj v Revúcej
Aj v Lučenci sú pripravené trhy. Silvestrovský ohňostroj nebude
Vianočnú náladu do Tornale prinesie niekoľko podujatí, čakajú nás koncerty, trhy aj varenie kapustnice

Tento týždeň si môžete vychutnať neopakovateľnú atmosféru Vianoc a zabaviť sa s vašimi blízkymi či priateľmi aj v stredu 14. decembra, kedy sa na Hlavnom námestí zastaví vianočný Coca-Cola kamión.

A napokon najbližšia sobota 17. decembra sa bude niesť v duchu varenia vianočnej kapustnice. Počas dňa nás čaká aj program a hlavný hosť večera, hudobná skupina Vidiek.

Obľúbený letný festival sa dočkal svojej zimnej verzie. Salónka, ako ju organizátori nazvali, však bude mať výrazne komornejší charakter. V rimavskosobotskom podniku Dekáč sa 17. decembra uskutoční výtvarný workshop, kvíz aj koncert. Viac si prečítate na tomto odkaze.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross