No active "ca-sidebar-197687" sidebar

HOTEL ZLATÝ BÝK: S jeseňou prichádzajú obľúbené husacie a kačacie hody

kacacie a husacie hodyJeseň klope na dvere, milovníci dobrého jedla sa môžu tešiť na pravé husacie a kačacie hody. Rimavskosobotský hotel Zlatý býk opäť pripravil špeciálne menu pre všetkých, ktorí majú radi kvalitnú husacinku, kačacinku aj jesenné dezerty. Špeciality sa podávajú už od pondelka, 22. septembra.

„Ponuku jedál sme aj tento rok zostavili tak, aby ulahodila každému. V Malohontskej reštaurácii si naši hostia budú môcť pochutnať na pečených husacích aj kačacích prsiach či stehnách, v tradičnej kombinácii s červenou kapustou, lokšami, kroketami alebo žemľovou či parenou knedľou,“ povedala riaditeľka hotela Zlatý býk Marcela Csendesová. Opäť sa bude podávať aj lahodná husacia a kačacia paštéta v slaninkovom obale či pečeň zabalená v zemiakovej lokši, husacia aj kačacia polievka.

Gurmáni ocenia špeciality šéfkuchára, tentokrát sú nimi husacie prsia s brusnicovou omáčkou a zemiakovými kroketami a tiež kačacie prsia vo vínovej omáčke, plnené slivkami. Chuťovým pohárikom nepochybne ulahodia aj dezerty, gaštanový tunel a šťavnatý mrkvový rez.

„Pre našich hostí sme pripravili ozajstné hodovanie pri kačacích a husacích špecialitách, ktoré sa tešia veľkej obľube,“ hovorí riaditeľka hotela Zlatý býk. Ako prezradila, ani teraz nezabudli na pozornosť pre hostí, pri objednávke štyroch hlavných jedál dostanú grátis fľašu prvotriedneho vína z pivníc najlepších slovenských producentov.

Stôl v reštaurácii je možné rezervovať vopred, na telefónnom čísle 0911 755 635, alebo e-mailom na [email protected].

Teší sa na Vás profesionálna obsluha s jedinečnými špecialitami už od 5,70 eur!

Zdroj: Rimava.sk, Reklamný článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross