No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Divadlo Bez opony zahrá pre deti rozprávku o vlkovi s boľavými zubami

3. júna 2010 |  | 

V piatok 4. júna o 17:00 hod. je pre všetkých malých, väčších i najväčších na Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote pripravené nevšedné prepracovanie známej rozprávky o Červenej Čiapočke pod názvom O vlkovi, ktorého rozboleli zuby. Rimava.sk informovala Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska.

.

Ako uviedla, herci banskobystrického Divadla Bez Opony  veľmi pútavou, vtipnou ale pritom poučnou formou oslovia detského diváka a poukážu na to, čo všetko sa môže pritrafiť a aké veľké komplikácie môže spôsobiť nepravidelné čistenie zubov.

Rozprávka je plná nápadov a vtipných gagov, choreografií, hereckých etúd, krásnych masiek a výtvarne bohatých kulís, ktoré kreslili profesionáli. Výnimočnú atmosféru rozprávkového sveta dotvárajú aj pesničky skomponované rovnako profesionálmi.

Predstavenie je súčasťou celoštátnej divadelnej prehliadky Divadlo a deti 2010, ktorú organizuje Mestské kultúrne stredisko. „Všetkých srdečne pozývame, vstup je zdarma,“ uviedla Špitálová. Ako dodala, v prípade nepriaznivého počasia sa predstavenie presunie do GAB Klubu v Dome kultúry (vchod cez Espresso Dekáč).

Predstavenie je vhodné pre deti do 12 rokov. Dĺžka predstavenia je 45 min.

Zdroj: MsKS Rim. Sobota


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross