No active "ca-sidebar-197687" sidebar

August na Kruháči bude patriť ženám, milovníkom mesta a histórie, ale aj podnikavcom

14. augusta 2019 |  | 

Druhá polovica prázdnin bude na Kruháči patriť ženám, milovníkom mesta a histórie, ale aj podnikavcom, ktorí by si chceli rozšíriť svoje znalosti z oblasti predaja.

Podujatie s názvom Dámsky večer na Kruháči je určené pre všetky ženy, ktoré chcú vypadnúť z každodenných povinností a „babsky si poklebetiť“. Odhliadnuc od veku, zamestnania, či záujmov, vítaná je každá z vás. Iniciátorkou podujatia je Maruška Pitoňák, inšpiratívna žena, ktorá je vo svojich 52 rokoch plná života a pozitívnej energie a chce sa o to podeliť s ďalšími ženami. „Hlavnú úlohu večera bude zohrávať tvárová gymnastika, kde si spoločne vyskúšame niekoľko jednoduchých, ale cielených cvikov tvárových svalov a krku, ktoré sú zárukou vytúženého statusu krásnej tváre“ tvrdí Maruška. Okrem toho však bude priestor na rôzne ďalšie témy, záleží od účastníčok. Klebetiť sa bude napríklad o starnutí pleti a dôvodoch jej starnutia, o typoch pleti a starostlivosti o ňu aj v lete, alebo pri športe, dozvieme sa aj, či existuje diéta pre pleť a ako na ňu pôsobí spánok a správny biorytmus. Ak to čas dovolí, preberieme aj chôdzu na boso, záľuby, či otužovanie. Na svoje si príde určite každá.

Poznáte svoje mesto a jeho históriu? Pamätáte si budovy, ktoré boli kedysi dominantou mesta, dnes chátrajú, alebo už úplne zanikli? Viete o tom, že Rimavská Sobota bola domovom nejedného z našich slávnych predkov? Vedeli by ste povedať niečo o histórii našich riek?.... Ak ste na všetky otázky odpovedali áno, môžete byť na seba právom hrdý. Ak však máte určité pochybnosti o svojich vedomostiach alebo si ich chcete len potvrdiť, je na to ideálna príležitosť. Kto by o tom vedel viac, ako riaditeľka Gemersko – malohontského múzea Oľga Bodorová, ktorá sa na Kruháči o svoje bohaté skúsenosti podelí počas série prehliadok mestom. Prvou z nich bude prehliadka Hlavného námestia.

Na svoje si v auguste prídu aj podnikavci, ktorí by si svoje vedomosti radi obohatili o informácie z oblasti psychológie predaja. Organizátorom podujatia je Slovak Business Agency, ktorá poskytuje komplexnú pomoc podnikateľov a podporu podnikania na národnej, regionálnej a miestnej úrovni. Bude sa hovoriť o základných prvkoch efektívnej obchodnej komunikácie, o typoch zákazníkov a komunikácii s nimi, budú predstavené typy, ako porozumieť potrebám a očakávaniam každého zákazníka, priestor však ostane aj na tréning obchodnej komunikácie. Lektorom bude Andrej Kovalčík, ktorý podniká vo sfére financií a poskytuje praktické typy a rady ako sa čo najlepšie pripraviť na úlohu podnikateľa.

Mnoho zaujímavého pre Vás tím Kruháča pripravuje aj na ďalšie mesiace. V septembri sa môžete tešiť na „Večer pri dobre kávičke“, ďalšiu „Cestovateľskú novinku“ a predstavia Vám aj „Možnosti voľnočasových aktivít pre deti a mládež“ ... pre podrobnosti sledujte fb Kruháčainstragram alebo webovú stránku Kruháča alebo na telefónnom čísle +421 902 126 561.

Zdroj: Rimava.sk, Kruháč


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross