No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Hot Art 2010: V piatok v Rim. Sobote koncertuje Robo Opatovský

15. júla 2010 |  | 

So svojimi najväčšími hitmi z výberovky 2009-1996 sa už zajtra, 16. júla, v Rimavskej Sobote predstaví vynikajúci slovenský spevák Robo Opatovský. O 20.00 hod. vystúpi na nádvorí reduty Čierny orol spolu so svojou kapelou v zložení bicie, basa, gitara, klávesy a spev.
Koncert je súčasťou kultúrneho leta Hot Art 2010, ktoré pripravilo rimavskosobotské Mestské kultúrne stredisko s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR.

“Okrem všetkých zásadných Robových hitov z výberovky ako Príliv energie, Dnes to viem, Natália či Úspech ťa spáli si vypočujeme aj jeho aktuálnu novinku, skladbu Niečo máš. S tou sa tento charizmatický spevák na jar prepracoval do slovenského finále medzinárodnej pesničkovej súťaže Eurovision Song Contest 2010,” hovorí Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska.

Robo Opatovský sa v posledných týždňoch sústredil predovšetkým na koordináciu prác na výrobe jeho dvoch klipov. Koncom júna sa pustil do výroby videa k aktuálnemu hitu Niečo máš, a hoci samotná skladba je romantická a zamilovaná, klip bude temný a luxusný. „Vždy sa mi páčili upírske filmy Dracula či Van Helsing, moje nové video bude inšpirované práve touto tematikou,“ povedal Opatovský.  Vo videu sa objavia drahé šperky, krásne upírky a mimoriadne exkluzívne autá. Spevák tiež nakrúcal klip ku skladbe Prší – duet s Monikou Bagárovou. Ten bude mať o čosi jednoduchšiu produkciu, založenú predovšetkým na trikoch a animácii.

Robo Opatovský má na svojom konte sedem albumov. Medzi jeho najznámejšie skladby patrí Natália, Oceán, Na dvoch strunách, Sen, Dúhový pelikán, Hovorila po španielsky, Príliv energie, Raidrops Keep Falling a iné. Účinkoval v tanečnej šou Let´s Dance 2 ako spevák v Big Bande a v muzikáli Pomáda.

Kultúrne leto Hot Art 2010 potrvá až do septembra. Budúci týždeň je program venovaný hlavne deťom. Pre najmenších sú v Mestskej galérii pripravené dve tvorivé dielne. V pondelok (19. júla) sa deti vydajú „Po stopách tajomstiev Rimavskej Soboty“  a v stredu (21. júla) absolvujú „Cestu okolo sveta za jeden deň“.

“V závere týždňa, v nedeľu 25. júla, deťom ponúkneme divadelné predstavenie Veľkí herci malým deťom. Tieto rozkošné klauniády divadla Úsmev s pesničkami známych slovenských hercov z úspešného projektu Sisy Michalidesovej sú určené pre deti od 4 rokov a ich rodičov do 100 rokov,” avizuje Regina Špitálová. Ako dodáva, hosťom programu bude herec Marián Labuda ml..


Súvisiace články
Hot Art 2010: Svetoví džezmeni svojou hudbou zdvihli publikum zo stoličiek
Hot Art 2010: Kultúrne leto zaháji svetová legenda Laco Deczi & Celula NewYork
VIDEO - Hot Art 2009: Rimavskosobotské kultúrne leto uzavrel koncert Oskara Rózsu
Hot Art 2009 - Jana Kirschner, Heľenine oči, Oskar Rózsa, či Afro Campana

Hot Art: Mimoriadne úspešný začiatok, divadelný večer s Elou a Hopom dopadol na výbornú
Hot Art 2009: Heľenine oči nesklamali, v Redute odohrali výborný koncert
VIDEO - Hot Art 2009: V Redute Čierny orol odznela exotika v podaní Afro Campana & Friends
VIDEO – Hot Art 2009: Jana Kirschner predviedla v redute Čierny orol ozajstnú koncertnú lahôdku
Hot Art 2009: Na amfiteátri hudobný maratón rimavskosobotských kapiel
VIDEO - Hot Art 2009: V stredu okúzľujúca Caroline Hitland, vo štvrtok hip-hopová megapárty

Rimava.sk PR-článok


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross