No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Na primátorskom kresle v Tisovci nastane určite zmena

9. júna 2022 | |  | 

TISOVEC – V nadchádzajúcich komunálnych voľbách sa súčasná primátorka Tisovca Irena Milecová už nebude uchádzať o hlasy voličov. Na primátorskom kresle tak určite nastane zmena.

„Nie, nebudem kandidovať,“ povedala pre Rimava.sk primátorka Tisovca. Ako ďalej dodala, rozhodla sa tak pre jej zdravotný stav a vek.

Článok pokračuje pod reklamou


Irena Milecová v predchádzajúcich voľbách kandidovala ako nezávislá. Získala 689 platných hlasov. Jej súpermi boli Pavel Cibuliak – Kotleba Ľudová strana Naše Slovensko, ktorému dôveru odovzdalo 419 ľudí, a nezávislá kandidátka Hana Homoľová, ktorej ľudia dali 504 hlasov. V meste bolo v tom čase registrovaných 3 195 voličov.

Ako tento týždeň oficiálne oznámil predseda parlamentu Boris Kollár, voľby sa budú konať v sobotu 29. októbra 2022. Svoj záujem o post primátora v Tisovci zatiaľ oficiálne oznámil súčasný náčelník tisovskej mestskej polície a okresný predseda strany Sme rodina, za ktorú bude kandidovať, Ján Vengrín. „Je to pre mňa veľký záväzok. Žijem v Tisovci a chcem tu aj ostať žiť. Záleží mi nielen na samotnom meste, ale aj na regióne,“ povedal pri oznamovaní kandidatúry.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross