No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Bude sa primátorka Tisovca opäť uchádzať o túto funkciu?

12. apríla 2022 | |  | 

TISOVEC – Komunálne voľby, v ktorých si budeme voliť starostov, primátorov a poslancov, sa budú konať na jeseň tohto roka. Väčšina úradujúcich primátorov a starostov i potenciálnych kandidátov je zatiaľ pri otázke, či sa plánujú uchádzať o post na čele miest či obcí, strohá.

Nie je tomu inak ani v prípade súčasnej primátorky Tisovca. „Zatiaľ sa k tomu nebudem vyjadrovať, je to predčasné,“ povedala pre Rimava.sk Irena Milecová.

Článok pokračuje pod reklamou


Záujem o post primátora sme zisťovali aj u nového náčelníka mestskej polície. Ján Vengrín je totiž okrem iného okresným predsedom hnutia SME RODINA. "Je táka možnosť, ale nebudem sa k tomu ešte vyjadrovať. Funkciu náčelníka MsP by som po prípadnej výhre musel ponechať niekomu inému pre nezlučiteľnosť funkcií," uviedol Vengrín.


Prečítajte si tiež: Je to pre mňa pocta, hovorí nový náčelník mestskej polície


Irena Milecová v predchádzajúcich voľbách kandidovala ako nezávislá. Získala 689 platných hlasov. Jej súpermi boli Pavel Cibuliak – Kotleba Ľudová strana Naše Slovensko, ktorému dôveru odovzdalo 419 ľudí, a nezávislá kandidátka Hana Homoľová, ktorej ľudia dali 504 hlasov. V meste bolo v tom čase registrovaných 3 195 voličov.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross